top of page
team%20fotooo_edited.jpg

Over ons

Stan.png

Stan Janssen

 

Mijn passie voor het onderwerp ‘slimmer met capaciteit’ leerde ik aan den lijve als verpleegkundige aan bed. Maar ik kwam er snel achter dat met alleen gezond boerenverstand de capaciteitsproblemen niet waren op te lossen. Nee kennis van capaciteitsmanagement en zorglogistiek is veel contra intuïtief denken en kun je pas echt te lijf gaan met gedegen basiskennis op gebied van logistiek. En dan nog heb je ook veel veranderkundig inzicht nodig om de verbeteringen samen met zorgprofessionals voor elkaar te krijgen. Deze combinatie van kennis en ervaring vind ik fantastisch!

Dennis Moeke

Ik ben Lector Logistiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en programmadirecteur van het KennisDC Logistiek Gelderland dat samen met zes andere regioniale KennisDC het landelijke CoE Logistiek vormt. Ik heb een speciale interesse voor (datagedreven) Zorglogistiek. Mijn ambitie is om via het lectoraat praktijkgerichte kennis te ontwikkelen, valoriseren en dissemineren. Wat betreft disseminatie hecht ik er veel waarde aan om de meerwaarde van het Zorglogistieke vakgebied bij een breed publiek onder de aandacht te brengen.

Dennis.jpg
Foto-Sanne.jpeg

Sanne Franse

Ik studeer communication and multimedia design aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarnaast werk ik bij KennisDC Logistiek Gelderland als medewerker communicatie. Er werd aan mij gevraagd of ik de website wilde bouwen voor dit project, en was daar gelijk enorm enthousiast over. Ik vind het namelijk erg interessant en uitdagend om met dit team en een aantal ziekenhuizen aan dit project te werken!

Ziekenhuizen die een bijdrage hebben geleverd aan de content op de website

Elkerliek.jpg
antonius.png
MMC.png
CWZ-logo.jpg
ijsselland.jpg
radboud umc.jpg

Elkerliek Ziekenhuis Helmond

Antonius ziekenhuis locatie Sneek

MMC Eindhoven

CWZ Nijmegen

Radboud UMC

IJsselland ziekenhuis Capelle aan den IJssel

Studenten

Wij zijn Anouk Ebbenhorst, Max Hulshof, Monisha Sanders en Scott Hoeks, studenten aan een zorg-, economische- en/of een technische managementopleiding. Wij volgen momenteel de minor ‘Slim Plannen en Organiseren in de Zorg’ aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze minor richt zich op het verbeteren en innoveren van processen in de zorg en geeft inzicht in processen en ontwikkelingen binnen de zorgsector. Onder leiding van Dennis Moeke en Stan Janssen verzamelen wij informatie voor de website, door middel van interviews met zorgprofessionals uit ziekenhuizen, werknemers van consultancybureaus en experts uit de zorg (logistieke) sector. Voor ons is dit een erg leerzame manier om kennis uit de zorgsector vanuit verschillende invalshoeken toegepast te zien worden op de huidige uitdagingen rondom het COVID-19 virus.

bottom of page